Sommige providers hebben bundels voor diensten die onbeperkt zijn. Wat bedoelen we hiermee? Nou, denk bijvoorbeeld aan onbeperkt bellen of onbeperkt berichten sturen via sms met je telefoon. En naast onbeperkt bellen en onbeperkt berichten sturen via sms is er in sommige gevallen zélfs nog de mogelijkheid tot onbeperkt internet. Dit alles komt uiteraard met een prijs, want als je voor deze onbeperkte mogelijkheden kiest gaat een provider er direct ook vanuit dat je een groot verbruiker bent en daar zal dan ook de prijs naar zijn. Kies dan ook enkel voor deze optie indien je het echt denkt nodig te hebben, want als je zoveel geld iedere maand betaalt en je haalt het er eigenlijk niet uit, dan is het zonde en breng je je geld gewoon weg voor niets.

Probeer eerst maximale gelimiteerde bundel

Je kunt er snel achter komen of je een onbeperkt bundel in moet schakelen door gewoon eerst eens de maximale gelimiteerde bundel te kiezen. Kom je hier vervolgens niet mee toe, dan weet je dus dat je het over een andere boeg moet gooien en dat je dus een onbeperkt bundel wel kunt gebruiken. Ook weet je dan dus dat je geld goed besteed is. Een abonnement kiezen met een onbeperkt bundel doe je dus het beste pas als je de zekerheid hebt dat dit echt de beste optie is.

Een mobiel abonnement met onbeperkt bundel kun je zelf samenstellen via sim only. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gelimiteerde belminuten en voor onbeperkt internet of andersom. Let erop dat dit maar weinig aangeboden wordt. Daar moet ook bij gezegd worden dat je wel echt extreem veel van je telefoon gebruik moet gaan maken wil je dit nodig hebben.